LUOMUSIEMENET

LUOMUSIEMENET

Siementarhan päätoimiala on puutarhakasvien luomusiementuotanto. Kaikki Siementarhan myymät siemenet ovat Siementarhan omaa tuotantoa. Lähes kaikki siemenet tuotetaan Livonsaarella Naantalin saaristossa, pieni osa Taivassalon Helsinginrannassa. Kaikista lajikkeista tehdään myös omaa ylläpitoviljelyä, joten  lajikkeet sopeutuvat koko ajan paremmin paikallisiin olosuhteisiin. Kaikki lisäämämme lajikkeet menestyvät ja tuottavat satoa Suomen ilmastossa avomaalla (ainakin hyvällä kasvupaikalla) tai kausikasvihuoneessa. Lajikekuvaukset ja viljelyohjeet perustuvat omiin kokemuksiimme Livonsaarella, joissain tapauksissa myös toisten viljelijöiden kokemuksiin viljelystä muualla Suomessa.

Siemenvalikoimissamme on mauste- ja rohdosyrttejä,  koristekasveja, tavallisia vihanneksia sekä ”erikoisvihanneksia” kuten monivuotiset köynnöspinaatti ja merikaali sekä yksivuotiset tomatillo, mansikkakoiso, kivano, pesusienikurkku ja moniväriset maissit.

Tuotteisiimme voit tutustua siemenkaupassa. Halutessasi voi tilata myös siemenluettelon postitse lähetettävänä tulostettuna versiona tai sähköpostitse lähetettävänä pdf-versiona yhteydenottolomakkeella. Ilmoita haluatko siemenluettelon sähköpostitse vai kirjepostitse, jälkimmäisessä tapauksessa ilmoita myös postiosoite.