Soijapapu (edamame) Green Shell, luomu

4,00  sis. alv 24 %

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Glycine max

Melko aikainen edamamepapu, jolla suuret, pehmeät ja erityisen hyvänmakuiset siemenet.

Valikoimassamme olevat lajikkeet on tarkoitettu ensisijaisesti tuorekäyttöön eli ns. edamame-pavuiksi. Tuorekäyttöön palot kerätään heti, kun siemenet ovat täysikokoisia. Kokonaisia palkoja keitetään noin 10 minuuttia ja maustetaan maun mukaan. Syödään yleensä sormin puljauttamalla siemenet palosta suoraan suuhun. Voidaan myös erotella siemenet valmiiksi kaikista paloista ja marinoida esimerkiksi oliiviöljyllä, valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Edamame-soijapavuissa on miedon pähkinäinen ja pehmeän voimainen maku. Viihtyy lämpimässä, mutta karaistuneet taimet kestävät kylmääkin, ei kuitenkaan pakkasta. Taimikasvatus toukokuussa suositeltavaa, mutta hyvin lämpimällä paikalla myös suorakylvö kesäkuun alussa voi onnistua. Taimitiheys noin 20 – 30 kpl/m2. Suomalaisia luomusiemeniä (FI-EKO-102). Annos n. 30 siementä.