Ashwagandha (rohtokoisio), luomu

3,90  sis. alv

Koisokasveihin kuuluva rohtokoisio eli ashwagandha on yksi perinteisen intialaisen lääketieteen eli ayurvedan tärkeimpiä rohdoskasveja. Monivuotinen mutta ei talvehdi Suomessa ulkona. Suomalaisia luomusiemeniä (FI-EKO-102). Annos n. 20 siementä. (Lisätietoja alla.)

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Withania somnifera

Koisokasveihin kuuluva rohtokoisio eli ashwagandha on yksi perinteisen intialaisen lääketieteen eli ayurvedan tärkeimpiä rohdoskasveja. Monivuotinen mutta ei talvehdi Suomessa ulkona.

Taimikasvatus maaliskuussa, pintakylvö. Itämistä edesauttaa riittävä lämpö (optimi noin +25 °C) ja kirkas valo (kasvilamppu tms.), kunhan huolehditaan, että siemenet eivät pääse kuivumaan (kylvölaatikko voidaan esim. peittää muovilla taimettumisen ajaksi). Karaistut taimet istutetaan kasvihuoneeseen tai ulos lämpimälle ja aurinkoiselle paikalle viimeisten hallojen jälkeen. Ei ole kylmänarka ja kestää kokemuksemme mukaan ainakin syksyllä jopa pientä hallaa. Avomaalla jää alle metrin korkuiseksi, mutta kasvaa kasvihuoneessa kesän aikana helposti parimetriseksi ja vaatii tukea ja paljon tilaa myös sivusuunnassa. Suomalaisia luomusiemeniä (FI-EKO-102). Annos n. 20 siementä.

Saatat myös pitää...