Myskikurpitsa Longue de Nice, luomu

3,90  sis. alv

LOPPUUNMYYTY 2023

Hedelmä muistuttaa muodoltaan ja maultaan butternut-kurpitsoita, mutta on paljon suurempi, jopa puoli metriä pitkä, noin 2 – 5 kg:n painoinen, ja kypsänä tummemman ruskea. Kypsyy myskikurpitsaksi aikaisin ja säilyy pitkään. Suomalaisia luomusiemeniä (FI-EKO-102). Annos n. 8 siementä. (Lisätietoja alla.)

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Cucurbita moschata

Hedelmä muistuttaa muodoltaan ja maultaan butternut-kurpitsoita, mutta on paljon suurempi, jopa puoli metriä pitkä, noin 2-5 kg:n painoinen, ja kypsänä tummemman ruskea. Kypsyy myskikurpitsaksi aikaisin ja säilyy pitkään. Vaatii joka tapauksessa enemmän lämpöä kuin useimmat jätti- (C. maxima) ja pepokurpitsat (C. pepo).

Taimikasvatus toukokuun alkupuolella (itämisen optimilämpötila noin +25…30 °C), istutus ulos viimeisten hallojen mentyä, taimietäisyys n. 100 x 100 cm. Lämpö on erityisen tärkeää taimettumisvaiheessa ja istutuksen jälkeen. Harsosuojaus alkukesällä suositeltavaa. Harso on poistettava kukinnnan ajaksi mutta voidaan laittaa takaisin loppukesällä nopeuttamaan kypsymistä ja suojaamaan halloilta. Suomalaisia luomusiemeniä (FI-EKO-102). Annos n. 8 siementä.