Munakoiso Applegreen, luomu

3,60  sis. alv 24 %

Terve ja satoisa lajike kasvihuoneeseen tai hyvin lämpimälle paikalle avomaalle, kylmänkestävämpi kuin munakoisot yleensä. Hedelmä suunnilleen omenan kokoinen, pitkänpyöreä ja vaaleanvihreä. Hedelmäliha on hyvin vaaleaa, mietoa, eikä tule helposti kitkeräksi. Suomalaisia luomusiemeniä (FI-EKO-102). Annos n. 10 siementä. (Lisätietoja alla.)

Varasto loppu

Solanum melongena

Terve ja satoisa lajike kasvihuoneeseen tai hyvin lämpimälle paikalle avomaalle, kylmänkestävämpi kuin munakoisot yleensä. Hedelmä suunnilleen omenan kokoinen, pitkänpyöreä ja vaaleanvihreä. Hedelmäliha on hyvin vaaleaa, mietoa, eikä tule helposti kitkeräksi. Kasvutapa tanakka, jää alle metrin korkuiseksi. Olemme kasvattaneet lajiketta Livonsaarerella useana kesänä hyvällä menestyksellä myös avomaalla.

Taimikasvatus helmi-maaliskuussa, itämisen optimilämpötila +22…30 °C. Kestää täysin karaistuneena alhaisiakin lämpötiloja, mutta lämpötila- ja valaistusolosuhteiden muutoksen taimikasvatuksesta kasvihuoneeseen tai avomaalle täytyy tapahtua mahdollisimman pehmeästi.

Koristelajike (ks. termien selityksiä). Suomalaisia luomusiemeniä (FI-EKO-102). Annos n. 10 siementä.