Avomaantomaatti Friesje, luomu

3,90  sis. alv

Koristelajike. Melko voimakaskasvuinen avomaantomaatti. Vastustuskykyinen perunaruttoa vastaan. Pienet punaiset hedelmät säilyvät hyvinä myös sateisina jaksoina. Lajike ei ole EU:n vihanneslajikeluettelossa, eikä sen siemeniä siten saa markkinoida vihannesten tuottamiseen. Suomalaisia luomusiemeniä (FI-EKO-102). Annos n. 10 siementä. (Lisätietoja ja viljelyohjeet alla.)

Varasto loppu

Solanum lycopersicum

Koristelajike. Melko voimakaskasvuinen avomaantomaatti. Vastustuskykyinen perunaruttoa vastaan. Pienet punaiset hedelmät säilyvät hyvinä myös sateisina jaksoina. Sato ei ala hirveän aikaisin, mutta se jatkuu ensimmäisiin syyshalloihin saakka. Yksirunkokasvatus suositeltavaa.

Taimikasvatus maaliskuun lopulta alkaen, 7-8 viikkoa ennen ulosistusta. Kylvösyvyys noin 5-10 mm, itämisen optimilämpötila +22…27 °C, taimettumisen jälkeen alempi. Karaistut taimet istutetaan ulos viimeisten hallojen jälkeen.

Lajike ei ole EU:n vihanneslajikeluettelossa, eikä sen siemeniä siten saa markkinoida vihannesten tuottamiseen. Suomalaisia luomusiemeniä (FI-EKO-102). Annos n. 10 siementä.

Saatat myös pitää...